joi, 11 decembrie 2008

Activitati de caritate de Bairam




In aceaste zile de sarbatoare pentru comunitatea musulmana „Fundatia Timpuri Noi” in colaborare cu , „Fundatia Balcani”,„Uniunea Democrata Tatara”,”Liga islamica si culturala din Romania” si „Asociatia Musulmanilor din Romania” ,precum si doua Fundatii Umanitare din Turcia „IHH si IGMG” si-au unit fortele pentru a aduce o raza de bucurie celor nevoiasi(peste 2000 de pachete de carne), si in anumite situatii s-au daruit chiar si articole de imbracaminte si pături(situatii speciale). Secretarul UDT(Musin Bolat) impreuna cu o parte din membrii AMR a impartit in urmatoarele localitati: Mangalia,Tuzla, 23 August, Dulcesti,Mosneni, Pecineaga, Dobromir,Hagieni, 2Mai, Cotul Vaii, Albesti. Presedintele sucursalei UDT Bucuresti(Sali Ernis) impreuna cu membrii Fundatiei Balcani si Fundatiei Timpuri Noi a impartit in urmatoarele localitati: Medgidia, Valea Dacilor, Castelu,si partial Valul lui Traian si Constanta, Secretarul Fundatiei Balcani(Memet Hangai) impreuna cu membrii fundatiei pe care o reprezinta a impartit partial in Bucuresti, si nu in ultimul rand secretarul AMR (Bari Nerdin) impreuna cu IHH si IGMG, a acoperit Constanta, partial Bucuresti si o zona extinsa din Judetul Constanta.
Multumim pe aceasta cale celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit, precum si celor care ne-au semnalat situatiile speciale cu care se confrunta comunitatea noastra.
Multumim si administratiilor locale pentru amabilitatea lor.(Informatii privind persoanele nevoiase)
Multumim dobrogenilor ca ne-au inteles, si le uram la randul nostru „Sarbatori Fericite”(pentru acest sfarsit de an) asa cu si ei ne-au urat: „Bairam fericit”

Speram ca faptele noastre sa fie primite si pe placul creatorului care a spus: ”Nu vor ajunge la Allah carnea nici sângele lor(animalelor sacrificate), ci va ajunge la El evlavia voastrã. ...Si binevesteste celor care sãvârsesc fapte bune!”

Niciun comentariu: